نی‌ نی سایت

غذای باحال: خلاصه تجربیات نی نی سایتی‌ها






غذای باحال: خلاصه تجربیات نی نی سایتی‌ها

به دنبال ایده‌های جدید و هیجان‌انگیز برای پخت و پز هستید؟ نی نی سایت معدن تجربیات ناب است! در اینجا 21 مورد از غذاهای باحالی که نی نی سایتی‌ها پیشنهاد داده‌اند را برایتان خلاصه کرده‌ایم:

  • ✳️خورشت قیمه نثار قزوینی (با دستور پخت اصیل)
  • ✳️پیتزای خونگی با خمیر جادویی
  • ✳️لازانیا با سس بشامل فراوون
  • ✳️مرغ شکم پر با آلو و گردو
  • ✳️کباب کوبیده مرغ (سبک و خوشمزه)
  • ✳️عدس پلو با کشمش و خرما
  • ✳️ماکارونی با سویا (یه ورژن سالمتر)
  • ✳️املت اسپانیایی (تورتیلا)
  • ✳️سوپ جو با شیر و خامه
  • ✳️خوراک لوبیا با قارچ و فلفل دلمه‌ای
  • ✳️سالاد الویه با مرغ ریش شده
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✳️کوکو سبزی با سبزیجات معطر
  • ✳️کتلت گوشت با سیب زمینی آبپز
  • ✳️دلمه برگ مو (ترش و شیرین)
  • ✳️آش رشته با کشک فراوون
  • ✳️میرزا قاسمی (غذای شمالی خوشمزه)
  • ✳️کشک بادمجان (غذای سنتی و پرطرفدار)
  • ✳️کوفته تبریزی (با کلی گوشت و لپه)
  • ✳️قرمه سبزی با لوبیا چیتی
  • ✳️خورشت بامیه (با طعم متفاوت)
  • ✳️شنیسل مرغ با پودر سوخاری پانکو

امیدوارم این لیست الهام‌بخش باشد و بتوانید غذاهای جدید و خوشمزه‌ای را امتحان کنید!

نوش جان!





21 غذای باحال از نگاه نی نی سایتی ها!

21 غذای باحال از نگاه نی نی سایتی ها!

1. ماکارونی با ته دیگ سیب زمینی رنده شده

ماکارونی یه غذای همیشگیه، اما ته دیگ سیب زمینی رنده شده یه چیز دیگه است. ترد و خوشمزه!خیلی از مامان ها تو نی نی سایت از این ایده برای خوشمزه تر کردن ماکارونی استفاده می کنن. رنده ریز سیب زمینی، کمی نمک و زردچوبه، ته قابلمه بریزید و بعد ماکارونی رو روش بچینید. نتیجه ش یه ته دیگ عالی و متفاوت میشه!بچه ها عاشقش میشن!یه راه عالی برای اینکه بچه ها سیب زمینی هم بخورن!پیشنهاد میشه امتحان کنید!

2. کتلت با سبزیجات معطر فراوون

کتلت یه غذای نوستالژیکه، ولی با سبزیجات معطر می تونه خیلی خاص تر بشه. جعفری، گشنیز، شوید و ترخون خرد شده طعم بی نظیری به کتلت میدن. بعضی ها حتی از پیازچه و سیر هم استفاده می کنن. یه کم پودر آویشن هم می تونه طعمش رو بهتر کنه. مقدار سبزیجات بستگی به سلیقه تون داره، اما هرچی بیشتر، خوشمزه تر!یادتون نره که سبزیجات رو خیلی ریز خرد کنید. با نون سنگک و گوجه خیار، یه غذای کامل میشه!

3. کشک بادمجون با گردو و نعنا داغ

کشک بادمجون یه غذای سنتی و خوشمزه است، اما گردو و نعنا داغ یه چیز دیگه بهش اضافه می کنه. گردوی خرد شده طعم و بافت فوق العاده ای به کشک بادمجون میده. نعنا داغ هم عطر و طعم بی نظیری بهش اضافه می کنه. بعضی ها از پیاز داغ فراوون هم استفاده می کنن. می تونید کشک بادمجون رو با نون لواش یا بربری سرو کنید. یه غذای عالی برای مهمونی ها و دورهمی ها!سعی کنید از بادمجون کبابی استفاده کنید تا طعم دودی داشته باشه.

4. عدسی با گلپر

عدسی یه غذای سالم و مقویه، اما گلپر طعم متفاوتی بهش میده. گلپر یه ادویه خوش عطر و طعمه که می تونه عدسی رو خیلی خوشمزه تر کنه. فقط کافیه یه کم گلپر به عدسی اضافه کنید. مراقب باشید که زیاد گلپر نریزید، چون طعمش خیلی قویه. می تونید عدسی رو با نون تازه و سبزی خوردن سرو کنید. یه غذای عالی برای فصل سرما!گلپر خاصیت ضد نفخ هم داره.

5. آش رشته با پیاز داغ و نعنا داغ فراوون

آش رشته یه غذای سنتی و پرطرفداره، اما پیاز داغ و نعنا داغ فراوون طعمش رو چند برابر می کنه. پیاز داغ و نعنا داغ باید طلایی و ترد باشن. بعضی ها از سیر داغ هم استفاده می کنن. می تونید آش رشته رو با کشک و سرکه سرو کنید. یه غذای عالی برای شب های سرد زمستون!راز یه آش رشته خوشمزه، بهره‌گیری از مواد اولیه با کیفیته. حتما رشته آشی رو قبل از اضافه کردن کمی تفت بدید.

6. خورشت قیمه با سیب زمینی سرخ کرده خلالی

خورشت قیمه یه غذای اصیل ایرانیه، اما سیب زمینی سرخ کرده خلالی یه چاشنی خوشمزه است که می تونه طعمش رو بهتر کنه. سیب زمینی ها باید ترد و طلایی باشن. بعضی ها از سیب زمینی سرخ کرده چیپسی هم استفاده می کنن. خورشت قیمه رو می تونید با برنج سرو کنید. یه غذای مجلسی و خوشمزه!برای اینکه خورشت قیمه خوشرنگ بشه، از رب گوجه فرنگی با کیفیت استفاده کنید. اضافه کردن یه کم زعفران هم طعمش رو بهتر می کنه.

7. کوکو سیب زمینی با پیازچه

کوکو سیب زمینی یه غذای ساده و سریعه، اما پیازچه طعم خاصی بهش میده. پیازچه باید ریز خرد شده باشه. می تونید از جعفری خرد شده هم استفاده کنید. کوکو سیب زمینی رو می تونید با نون یا برنج سرو کنید. یه غذای عالی برای ناهار یا شام!برای اینکه کوکو سیب زمینی وا نره، از سیب زمینی آب پز استفاده کنید. اضافه کردن یه کم آرد هم باعث میشه که کوکو منسجم تر بشه.

8. دلمه برگ مو با سس انار

دلمه برگ مو یه غذای خوشمزه و پرطرفداره، اما سس انار طعم ترش و شیرینی بهش میده که خیلی لذیذه. می تونید از انار دون شده هم برای تزیین استفاده کنید. برای تهیه سس انار، آب انار رو با کمی رب انار و شکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بجوشونید تا غلیظ بشه. دلمه برگ مو رو می تونید با ماست سرو کنید. یه غذای عالی برای مهمونی ها و دورهمی ها!سعی کنید از برگ مو تازه استفاده کنید. برای اینکه دلمه ها ترک نخورن، اونها رو آروم بپیچید.

9. کباب تابه ای با گوجه کبابی

کباب تابه ای یه غذای سریع و آسونه، اما گوجه کبابی طعم دودی بهش میده که خیلی خوشمزه است. گوجه ها رو می تونید روی گاز یا در فر کباب کنید. کباب تابه ای رو می تونید با برنج یا نون سرو کنید. یه غذای عالی برای یه شام سریع!برای اینکه کباب تابه ای آب نندازه، از گوشت چرخ کرده کم چرب استفاده کنید. اضافه کردن یه کم پیاز رنده شده طعمش رو بهتر می کنه. میتونید از فلفل دلمه ای هم استفاده کنید.

نوشته های مشابه

10. ساندویچ مرغ ریش ریش با سس مخصوص

ساندویچ مرغ ریش ریش یه غذای خوشمزه و پرطرفداره، اما سس مخصوص طعم خاصی بهش میده. برای تهیه سس مخصوص، می تونید از مایونز، ماست، سس خردل، آبلیمو، نمک و فلفل استفاده کنید. می تونید به سس، پیازچه یا خیارشور ریز خرد شده هم اضافه کنید. ساندویچ مرغ ریش ریش رو می تونید با خیارشور، گوجه فرنگی و کاهو سرو کنید. یه غذای عالی برای پیک نیک!برای تهیه مرغ ریش ریش، سینه مرغ رو آب پز کنید و بعد ریش ریش کنید. میتونید از ادویه های مختلف هم برای مزه دار کردن مرغ استفاده کنید.

11. میرزا قاسمی با تخم مرغ نیمرو

میرزا قاسمی یه غذای شمالی خوشمزه است. اضافه کردن تخم مرغ نیمرو به اون، تجربه طعمی جدید و دلچسب ایجاد می‌کنه. تخم مرغ نیمرو رو درست قبل از سرو روی میرزا قاسمی بذارید. زرده نیمرو با میرزا قاسمی مخلوط بشه، مزه اش عالیه!این ترکیب رو با نون داغ و سبزی خوردن سرو کنید. یه شام سریع و خوشمزه!برای خوش طعم تر شدن میرزا قاسمی، از بادمجون کبابی استفاده کنید. سیر فراوون یادتون نره!

12. پیتزا خونگی با خمیر جادویی

پیتزا خونگی همیشه یه انتخاب عالیه، مخصوصا اگه با خمیر جادویی درست بشه!خمیر جادویی نرم و لطیفه و طعم فوق العاده ای به پیتزا میده. می تونید خمیر جادویی رو خودتون درست کنید یا از بیرون تهیه کنید. برای پیتزا خونگی می تونید از هر نوع موادی که دوست دارید استفاده کنید. یه شب خانوادگی و پیتزا!فقط کافیه یه سرچ توی اینترنت کنید تا دستور تهیه خمیر جادویی رو پیدا کنید. پنیر پیتزا رو فراموش نکنید!

13. کله جوش با نعنا خشک و پیاز داغ فراوون

کله جوش یه غذای سنتی و مقویه که با نعنا خشک و پیاز داغ فراوون خوشمزه تر میشه. نعنا خشک و پیاز داغ عطر و طعم بی نظیری به کله جوش میدن. می تونید از گردوی خرد شده هم استفاده کنید. کله جوش رو می تونید با نون سرو کنید. یه غذای عالی برای فصل سرما!کله جوش غذای پرخاصیتی است که سرشار از کلسیم می باشد. حتما امتحانش کنید!

14. لازانیا با سس بشامل فراوون

لازانیا یه غذای خوشمزه و مجلسیه که با سس بشامل فراوون لذیذتر میشه. سس بشامل باید غلیظ و خامه ای باشه. می تونید به سس بشامل، پنیر پارمزان هم اضافه کنید. لازانیا رو می تونید با سالاد سرو کنید. یه غذای عالی برای مهمونی ها!برای اینکه لازانیا خشک نشه، روی اون رو با فویل بپوشونید. از ورقه های لازانیای با کیفیت استفاده کنید.

15. فرنی با دارچین و پسته

فرنی یه دسر سنتی و خوشمزه است که با دارچین و پسته خیلی لذیذتر میشه. دارچین و پسته عطر و طعم بی نظیری به فرنی میدن. می تونید از گلاب هم استفاده کنید. فرنی رو می تونید گرم یا سرد سرو کنید. یه دسر عالی برای بعد از غذا!برای تهیه فرنی، از شیر پرچرب استفاده کنید. فرنی را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

16. حلیم بادمجان با گوشت و کشک فراوون

حلیم بادمجان یه غذای مقوی و خوشمزه است که با گوشت و کشک فراوون لذیذتر میشه. گوشت باید کاملا پخته و ریش ریش شده باشه. کشک باید با کیفیت و خوش طعم باشه. حلیم بادمجان رو می تونید با نون سرو کنید. یه غذای عالی برای نذری دادن!برای اینکه حلیم بادمجان کشدار بشه، اون رو مرتب هم بزنید. اضافه کردن پیاز داغ و نعنا داغ هم طعمش رو بهتر می کنه.

17. آش جو با سبزیجات تازه و پیاز داغ

آش جو یه غذای سالم و مقویه که با سبزیجات تازه و پیاز داغ خوشمزه تر میشه. سبزیجات باید تازه و خرد شده باشن. پیاز داغ باید طلایی و ترد باشه. آش جو رو می تونید با کشک و نعنا داغ سرو کنید. یه غذای عالی برای فصل پاییز!برای تهیه آش جو، از جو پرک استفاده کنید. اضافه کردن کمی بلغور گندم هم باعث میشه که آش لعاب دار بشه.

18. سوپ جو با شیر و خامه

سوپ جو یه غذای خوشمزه و مقویه که با شیر و خامه طعم بی نظیری پیدا میکنه. شیر و خامه باعث میشن سوپ بافتی نرم و لطیف پیدا کنه. می تونید به سوپ، هویج رنده شده و جعفری خرد شده هم اضافه کنید. سوپ جو رو می تونید با نون تست سرو کنید. یه غذای عالی برای پیش غذا!از شیر کم چرب استفاده کنید. بهتره خامه رو قبل از سرو اضافه کنید تا سوپ نبره.

19. املت با گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای

املت یه غذای سریع و آسونه که با گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خوشمزه تر میشه. گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای باید نگینی خرد شده باشن. می تونید از قارچ هم استفاده کنید. املت رو می تونید با نون سرو کنید. یه غذای عالی برای صبحانه!برای اینکه املت پفکی بشه، تخم مرغ ها رو خوب هم بزنید. اضافه کردن کمی شیر هم باعث میشه که املت نرم تر بشه.

20. خوراک لوبیا چیتی با آبلیمو تازه

خوراک لوبیا چیتی یه غذای مقوی و خوشمزه است که با آبلیمو تازه خیلی لذیذ میشه. آبلیمو تازه طعم ترش و ملسی به خوراک لوبیا میده. می تونید از پیاز داغ هم استفاده کنید. خوراک لوبیا رو می تونید با نون سرو کنید. یه غذای عالی برای فصل سرما!برای اینکه لوبیاها زودتر بپزن، اونها رو از شب قبل خیس کنید. اضافه کردن یه کم رب گوجه فرنگی هم طعمش رو بهتر می کنه.

21. خورشت بامیه با گوشت و رب انار

خورشت بامیه یه غذای خوشمزه و پرخاصیته که با گوشت و رب انار طعم بی نظیری پیدا میکنه. رب انار باعث میشه خورشت طعم ترش و شیرینی داشته باشه. گوشت باید کاملا پخته و نرم باشه. خورشت بامیه رو می تونید با برنج سرو کنید. یه غذای عالی برای مهمونی ها!برای اینکه بامیه ها له نشن، اونها رو در آخر پخت اضافه کنید. از بامیه های ریز و تازه استفاده کنید.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. یادش بخیر! چند وقت پیش خورشت بامیه رو با رب انار امتحان کردم، همون اول که بویش پیچید تو آشپزخونه همه تعجب کردن 🤭 گوشت رو با دارچون و هل مزه دار کردم، یه عالمه هم پیاز داغ روش ریختم. شیرینی رب انار با ترشی بامیه حال داده بود 😋

    دلمه برگ مو هم که دیوث درست کردنش وقت میگیره ولی ارزشش رو داره. من به جای آب انار از مربای آلبالو استفاده میکنم، یه ذره نمک بیشتر میزنم که ترش و شیرین بشه 👌

    امروز صبح کتلت سبزیجات درست کردم، پیازش رو توی آبلیمو خیس کردم که بوی تندش نره. یه کم پودر سیرم زدم، بچه ها ردن تو آشپزخونه با بوی کتلت 😂

    این آش جو با شیر و خامه رو باید امتحان کنم، پدرم خیلی دوست داره. همیشه میگه قدیما توی روستاشون با گندم پوست کنده درست میکردن ☺️

    یه بار کوکو سیب زمینی درست کردم که سه تا تخم مرغ بیشتر زدم، شبیه دسر شده بود! الان یاد گرفتم سیب زمینی آبپز باید سرد بشه بعد تخم مرغ بزنمش 🥔

    اگه میرزا قاسمی رو با تخم مرغ عسلی بخوری حال میده! من همیشه نمک و فلفل رو موقع سرخ کردن بادمجانا میزنم 👨‍🍳

    حالا کی میاد این همه غذا رو درست کنه؟ 😅 ولی به هر حال نوشته بودم بگم که بعضی از این ترکیبات واقعا جواب میده 👍 چشمک

پاسخ دادن به سمیرا لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا